Fernisering fredag 14/7 kl. 16-20 i Pavillon no 11

Jeg holder fotoudstilling med indbygget portrætværksted i København 14 - 25 juli, tirsdag-søndag kl. 12-18.   Kom og se. Kom og vær med! 

I udstillingsperioden kan alle komme forbi og få et lavet et portræt - gratis hvis det alene er som del af udstillingen. Man kan også købe billedet "take away" for mellem kr. 100 (studerende mm til privat brug) til kr. 1250 eller mere, hvis det skal bruges professionelt. 

Nogle portrætter vil laves hurtigt og legende, andre vil blive arbejdet omhyggeligt frem. Jeg har rigtigt godt fotoudstyr med og glæder mig til de portrætter jeg skal lave med jer, der kommer forbi. Det bliver en spændende og helt sikkert lærerig kunsterisk udfordring. 

Fernisering er fredag den 14 juli kl 16-20. Pavillon no. 11. Kronprinsessegade 11 i København. 

Tjek event på Facebook (klik her)

Se portrættter fra Portraits Made Here (klik her)